ДПС
Головна
Вхід
Реєстрація
П`ятниця, 19.04.2024, 05:06Вітаю Вас Гість | RSS
Новини спорту

Меню сайту

Категорії розділу
ДПС України [14]
Дорожньо-транспортні пригоди [48]
Серіал "Даішники" [41]

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 49

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Січень » 19 » Ді Капуа Джуліано - Бандит Ворон
14:34
Ді Капуа Джуліано - Бандит Ворон
Ді Капуа Джуліано народився в 1971 р, Цюріх, Швейцарія

Лауреат премії «Муза Петербурга-2000» за роль Войницького у виставі «Дядя Ваня» В.М. Фильштинского
Стипендіат премії Сергія Юрського
Співавтор вистави володаря золотої маски «Едіп-цар»

По маршруту Швейцарія - Єгипет - Росія

Джуліано Ді Капуа, за походженням швейцар-італієць народився у швейцарському місті Цюріх. Його батько містить власний ресторан. У 1991 році Джуліано закінчив Цюріхський Ліцей мистецтв, а в 1995 університет «Al Azhar» (Каїр, Єгипет) за фахом арабська поезія VIII-IX ст.

Тоді ж у 1995 році Джуліано зробив різкий поворот у своєму житті. Він згадує: «Два роки в Каїрі, потім два роки в Дамаску я вивчав арабську мову та поезію VIII-IX століть. Вчився, вчився, а потім зрозумів, що новий словниковий запас придбав, а нових думок - ні: Туга напала страшна ». Тоді Джуліано і вирішив вирушити до Росії.

Як зізнається Джуліано, любов до Росії зронив у його душу батько, який говорив: «Америка - погано, Росія - добре». Іншим фактором, що вплинув на його вибір, стали виступи знаменитого коміка-міма В'ячеслава Полуніна.

Спочатку Джуліано приїхав до Москви, проте вже незабаром перебрався до Петербурга. Там він поступив в Санкт-Петербурзьку академію театрального мистецтва на курс Веніаміна Михайловича Фильштинского, який закінчив у 2000 році. Грав в дипломних спектаклях «Антропологія», «Веселиться і радіє», «Дядя Ваня», «Гамлет-машина», «Ромео і Джульєтта».

За роль Войницького у виставі «Дядя Ваня» Джуліано Ді Капуа був удостоєний премії «Муза Петербурга-2000».

10 років у Росії

Після закінчення Академії театрального мистецтва Джуліано Ді Капуа грав у театрі «Притулок Комедіанта» (Юліо у виставі «Венеціанка»), в театрі «Особняк» («Бам-бам-бам»). У Театрі на Ливарному Джуліано грає в спектаклях: «Capriccio / Капріччіо», «Едіп-цар» (роль царя Едіпа), «Слуга двох панів» (Труфальдіно), «Антігона» (Фесей і Корифей).

Починаючи з 2000 року Джуліано Ді Капуа знімається в російському кіно. Він зіграв у новорічній казці Андрія Кравчука та Юрія Фетінга «Різдвяна містерія», драмі Чигинский «Червоний стрептоцид», що розповідає про блокадному Ленінграді, комедії Федора Попова «Чотири таксисти і собака», телесеріалах «Кобра», «Таємниці слідства» і «Убойная сила ». У новому серіалі «Юнкери» Джуліано зіграв роль циркового гімнаста Антоніо Батісто.

Крім роботи в театрі і кіно Джуліано Ді Капуа виступає і як музиканта. Він, як соліст-бандонеоніст, брав участь в Академічних концертах у Смольному соборі, в академічній капелі (Європейський оркестр танго під керівництвом Моріц фон Онкен) і в малій зали санкт петербурзької філармонії (бандонеоніст і соліст-вокаліст, енсембль Remolino). Концертував по Європі.

Крім того, Джуліано працює на телебаченні - в якості ведучого на каналі «СТО».

У 2003 році Джуліано Ді Капуа дебютував як режисер в театрі російської драми з виставою «Монологи Вагіни» за п'єсою Іва Енслера.

Приватне життя

Джуліано Ді Капуа зізнається, що йому дуже подобається жити і працювати в Петербурзі. Тут же він зустрів і свою любов. Обраницею Джуліано стала ведуча на телеканалі «СТО» Ілона Маркарова. Влітку 2004 року вони зіграли весілля.

Використані матеріали http://www.monologues.ru
Категорія: Серіал "Даішники" | Переглядів: 1171 | Додав: Admin | Теги: Ді, Капуа, бандит, Ворон, Джуліано
Форма входу

Пошук

Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту