ДПС
Головна
Вхід
Реєстрація
Субота, 20.04.2024, 10:50Вітаю Вас Гість | RSS
Новини спорту

Меню сайту

Категорії розділу
ДПС України [14]
Дорожньо-транспортні пригоди [48]
Серіал "Даішники" [41]

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 49

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Грудень » 31 » Зустрічаємо на ICTV «Даішників»!
12:47
Зустрічаємо на ICTV «Даішників»!

Історія розпочалася з приходу у відділ дорожньої інспекції колишнього опера спеціального підрозділу МВС Сергія Лаврова, який за перевищення службових повноважень потрапив у суд і був понижений у званні. Він стає напарником даішника Зиміна, який зовсім скоро виходить на пенсію. Основний життєвий принцип пересічного даішника, який живе хабарами — моя хата з краю.

Майбутні напарники починають своє знайомство з конфлікту, однак на службі Лаврову і Зиміну багато часу доводиться проводити разом, тому вони змушені пристосовуватися один до одного. Старший даішник дізнається трагічну історію свого колеги і завдяки йому починає зовсім по-іншому ставитися до своєї роботи, і навіть відмовляється від хабарів.

Тепер вони завжди і всюди разом — рятують від кулі депутата міської думи, знаходять викрадене полотно Ван Гога, а коли син Зиміна, зв'язавшись з наркоторгівлею, потрапляє в неприємну ситуацію — рятуючи хлопця, Лавров ризикує власним життям, борючись з бандитським угрупуванням. Всі ці небезпечні пригоди не заважають їм виконувати своє основне завдання — стежити за порядком на дорогах.

Роль старшого даішника виконав Володимир Гусєв, відомий своїми ролями у картинах «Біс в ребро», «Полювання на ізюбра», «Олігарх».

А ось на плечі його молодого напарника — актора Сергія Астахова («Бальзаківський вік, або всі чоловіки сво ...», «Хіромант», «Адвокат») лягло виконання всіх трюків у картині.

У серіалі залучені й інші відомі актори. Так, наприклад, Валерій Гаркалін постане в образі депутата Держдуми і кримінального авторитету. Олександр Ликов грає відчайдушного терориста, який вважає себе благородним месником, Ганна Самохіна — мера Санкт-Петербурга. А Олексій Маклаков втілить вже звичний образ прапорщика.

Категорія: Серіал "Даішники" | Переглядів: 845 | Додав: Admin | Теги: Серіал, ICTV, Даішники
Форма входу

Пошук

Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту