ДПС
Головна
Вхід
Реєстрація
Четвер, 25.04.2024, 18:17Вітаю Вас Гість | RSS
Новини спорту

Меню сайту

Категорії розділу
ДПС України [14]
Дорожньо-транспортні пригоди [48]
Серіал "Даішники" [41]

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 49

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Грудень » 31 » Сергій Астахов став даішником
20:32
Сергій Астахов став даішником
Стартує серіал "Даішники". І поки глядачі готуються побачити чесного, не бере хабарів працівника смугастого жезла в образі секс-символа російського кіно Сергій Астахова, режисер цього 7-серійного фільму обіцяє безліч спецефектів і складних трюків.

А вони досягалися іноді дуже оригінальними способами. Одного разу для зйомок чергової серії необхідний був вибух на центральному проспекті Санкт-Петербурга - знаменитому Невському. Уряд міста, природно, на подібні екстремальні витівки дозвіл дати не могло. Тоді творці пішли на хитрість: вирішено було знімати вся дія прихованою камерою.

Ми придумали ситуацію - Невський проспект, осіб кавказької національності підходить до лотка морозива, поруч з ним ставить чорний чемоданчик, потім спокійно іде, - розповів режисер серіалу Віктор Бутурлін. Після цього до нічого не підозрює реальному продавцю підходить головний герой серіалу Сергій Астахов і питає, хто залишив валізу. А після того, як чує відповідь розгубленого лоточника - не знаю, відкриває дипломат і бачить там цокаючий вибуховий пристрій. З криком "Розійдись! Бомба!" Астахов вистачає цокаючий валізу і, розштовхуючи реальних перехожих, які в паніці розбігаються на всі боки, лине до Грібоедовкому каналу і викидає страшну знахідку в його темні води.

Бачили б ви реакцію перехожих, деякі слідом за підставними акторами, в паніці лягали на землю і закривали голови руками, - зі сміхом згадує екстремальний епізод Бутурлін, - Звичайно, Грибоєдовський ми не підривали, сам вибух зняли набагато пізніше, а картинку наклали вже після.

Але саме веселе почалося потім. Епізод зняли. Через кілька хвилин вся знімальна група вже сиділа по машинах і раптом по радіо оголошення: "Надзвичайна подія! Кілька хвилин тому була виявлена міна часів Другої світової війни, яка з Балтійського моря запливла в канал Грибоєдова" - Так довго ми не сміялися вже дуже давно, - регоче режисер - ось адже дійсно, наші ЗМІ оперативно працюють!

Про серіал

Сергій Лавров - колишній співробітник спецпідрозділу МВС, розжалуваний за перевищення службових повноважень і відправлений на "виправні" роботи в ДІБДР. Його нинішній колега Микола Зімін - людина, що живе хабарами. Цю парочку чекає безліч кумедних і трагічних подій. Абсолютно несумісні, на перший погляд, вони з часом стають близькими друзями. Хто ж іще може так спритно поєднувати чергування на дорозі з затриманням наркобарона, пошуком краденій картини Ван Гога і порятунком від кілерської кулі депутата міської думи?

Ви не повірите, але під впливом Лаврова Зімін перетворюється: він переглядає ставлення до своєї роботи і перестає брати хабарі. Напарники стають легендою міста. І це в той час, коли їхній начальник ламає голову, як йому в своєму підрозділі створити позитивний образ співробітника ДІБДР.

Олена Сандул,
"Життя", 16.01.2009



Категорія: Серіал "Даішники" | Переглядів: 1245 | Додав: Admin | Теги: Життя, Серіал, постер, Гаишники, преса, Фільм, Даішники
Форма входу

Пошук

Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту