ДПС
Головна
Вхід
Реєстрація
П`ятниця, 29.03.2024, 15:49Вітаю Вас Гість | RSS
Новини спорту

Меню сайту

Категорії розділу
ДПС України [14]
Дорожньо-транспортні пригоди [48]
Серіал "Даішники" [41]

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 49

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Січень » 21 » Зірка серіалу «Даішники» Володимир Гусєв: «Боротися з хабарами на дорогах марно!»
12:41
Зірка серіалу «Даішники» Володимир Гусєв: «Боротися з хабарами на дорогах марно!»
Проте в нових серіях популярного фільму герой Гусєва буде абсолютно непідкупним

Ця пара  даішників одразу полюбилася глядачам. Про те, чим нас повинні здивувати свіжі історії про пригоди «даішників» Лаврова і Зіміна, нам розповів виконавець ролі Зіміна Володимир Гусєв.

- Перша частина «Даішників» була більш пригодницької, - говорить Володимир. - І це зрозуміло, не знімати ж рутинну роботу співробітників ГИБДД, цілий день стоять на посту. Це нікому не буде цікаво. Та й герой Сергія Астахова (актор, який грає Лаврова. - Прим. Ред.) Ухитрився втягнути мого Зіміна в гру «злови злочинця і стань героєм». А мені хотілося, щоб було більше історій на дорогах. Люблю історії з людським підходом, без стрілялок. Хоча куди без хвацько закручених історій! Ось, наприклад, буде такий сюжет: Зімін зробився ріелтором, його підставлять і повісять на нього смерть пенсіонера, продажем квартири якого він займався. Але мій герой викрутиться і помститься за старого. До речі, Зімін у нових серіях відмовиться брати хабарі.

- Що, взагалі не буде брати?!
- Так, всіх порушників буде відправляти в Ощадбанк із квитанцією!

- Самі, значить, не порушуєте?
- Каюся, можу на вільній трасі перевищити швидкість. Задумаюся про роль, ще про щось і вже 150 кілометрів жену. Але не в місті, де маса любителів влаштувати «Формулу-1». Я воджу машину 27 років, покрутив по Росії пристойно, але до цих пір жах бере. У нас на дорогах ситуація за межею добра і зла. На перехресті підрізають, в пробках один одного намагаються мало не по дахах інших машин поїхати. Я іноді не витримую, відкриваю вікно і кажу: «Не виходить проїхати, так злітай!»

- А в Росії можна з цим якось боротися?
- Питання на засипку ... Розумієте, корупцію методом батога не переможеш. Розруха в головах людей, як казав професор Преображенський у «Собачому серці». Повинно змінитися багато поколінь, перш ніж щось покращиться. Ось тільки подумайте: у нас людину з душею називають лохом! Як же я ненавиджу це слово! «Душа», «співчуття» - ці поняття ніхто не відміняв у світі. Але в нашій країні захоплюються людьми, які відрізняються нахабством, підприємливістю, бездушністю. І суспільство стало бездушним.

- Принаймні ваших персонажів у цьому дорікнути не можна. Ви, до речі, з героєм Астахова в серіалі друзі. А в житті?
- Друзями ми не стали. Так, зідзвонюємося іноді. У нас з ним приятельські відносини.

www.kp.ru
Категорія: Серіал "Даішники" | Переглядів: 1002 | Додав: Admin | Теги: Серіал, Гусев, Гаишники, даі, Даішники
Форма входу

Пошук

Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту