ДПС
Головна
Вхід
Реєстрація
Вівторок, 23.04.2024, 20:40Вітаю Вас Гість | RSS
Новини спорту

Меню сайту

Категорії розділу
ДПС України [14]
Дорожньо-транспортні пригоди [48]
Серіал "Даішники" [41]

Міні-чат

Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 49

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Вересень » 21 » Шокуючі версії ДТП, через якого в пробці стояло пів-Києва
07:11
Шокуючі версії ДТП, через якого в пробці стояло пів-Києва
Перша версія - водій хотів звести рахунки з життям, друга - був п'яний, вкрав машину і вирішив покататись, третя - їхав на спір

20 вересня вранці на Московському мосту сталося ДТП, яке паралізувало на 4:00 всю Троєщину, де проживає 350 тисяч чоловік. Через аварію на Московському мосту тисячі машин стояли в пробці, люди виходили з маршруток і йшли до Петрівки пішки. Колапс стався через водія «Жигулів», який кілька кілометрів їхав по зустрічній, а потім врізався в «Мерседес». Одна з версій - горе-водій хотів звести рахунки з життям.

По зустрічній. Аварія сталася між 6 і 6.20. «Жигулі» першої моделі виїхали, найімовірніше, з вул. Л. Гавро або пр-ту Г. Сталінграду на Московський проспект, але водій поїхав не по ходу руху в бік Петрівки, а по зустрічній смузі в бік Московського моста. «Копійка» проїхала 1-2 кілометри, подолала міст і на виїзді з нього лоб в лоб зіткнулася з мікроавтобусом «Мерседес».

 «Попередньо на шляху« Жигулів »виявилася« Шкода ». Її водій, уникаючи зіткнення, встиг різко взяти вправо. У водія «Мерседеса», який їхав за нею, не було часу, щоб піти від зіткнення », - говорять в прес-службі ДАІ Києва. Водій «Жигулів» загинув на місці, водія і пасажирку «Мерседеса» у важкому стані госпіталізували.

Самовбивця? Особа загиблого сьогодні не встановили - при ньому не було документів, авто 1974 року, за нашими даними, зареєстровано на громадянина, що проживає у Деснянському районі.

Поки офіційної версії причини ДТП ДАІ не називає, хоча наші джерела кажуть, що їх декілька. Перша - водій хотів звести рахунки з життям. Друга - був п'яний, вкрав машину і вирішив покататися. Третя - їхав на спір. «Можливо, що він їхав у правильному напрямку, але потім чомусь розвернувся», - припускають у міліції. За словами свідків, в салоні відчувався запах алкоголю.

ПРОБКА. Сьогодні про цю аварію говорив весь Київ, адже починаючи з 6.30 до Троєщини неможливо було виїхати. Через пробки зупинився і міст Метро, ​​куди кинулися мешканці Троєщини.
Яндекс.Директ Всі об'явленіяСрочно поновіть свій Firefox! Нова версія Firefox встановлюється за 2 кліка. fx.yandex.ru

«Я за 1,5 години проїхав 3 км, а один 3:00 добирався на роботу. Довелося йти пішки, - пише на автомобільному форумі киянин Андрій. - Зазвичай варто тільки міст і проспект до Петрівки. А сьогодні стояли всі вулиці, вся Троєщина ».

«Я за 2 години пройшов кілометрів вісім від вул. Драйзера. У мене вже з двору машини намертво стояли - вул. Маяковського, Бальзака, Сабурова, Каштанова. Люди натовпами виходили з машин і маршруток і йшли до Петрівці. Я такого за 11 років не пам'ятаю », - розповів нам мешканець вул. Драйзера Олександр Панченко.

Деякі йшли на міську електричку, а інші розгорталися під мостом і прямували до мосту Метро. Через це зупинилися вул. Райдужна, бул. Перова, Броварський пр-т і сам міст Метро. Пробка протрималася 4:00 до 10.30. Повністю розчистили проспект через 8 годин.

Біоенергетики: «Московський міст - це геопатогенна зона»

Московський міст побудували 36 років тому. За цей час його прозвали «проклятим» - через велику кількість ДТП. Катастрофи відбувалися там і після того, як на мосту встановили відбійник. Постійні аварії в цьому місці призвели до того, що столична ДАІ в 2005 році запросила священика освятити «згубне місце», але аварій від цього менше не стало. Вже в цьому році там сталося кілька жахливих ДТП з жертвами. Біоенергетики кажуть, що це місце насичено негативною енергією.

«Під мостом знаходяться розломи, які за тисячоліття присипані землею. Тобто під ним печери, і утворилася геопатогенна зона - порушення енергетичного обміну, через що виникають катаклізми. І під час великого накопичення негативної енергії зона негативно впливає на людей - водії не відповідають за свої дії. Обганяють і порушують всі, але страшні аварії відбуваються саме в цьому місці. До того ж недалеко було кладовище. Це також накопичення негативної інформації », - розповідає біоенергетик Людмила Жукова. Правда, в ДАІ кажуть, що водіям просто не треба порушувати правила дорожнього руху.

часы hublot копии

куплю спиннинг
Категорія: Дорожньо-транспортні пригоди | Переглядів: 1114 | Додав: Admin | Теги: ДТП
Форма входу

Пошук

Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Друзі сайту